понеділок, 16 січня 2017 р.

Коробочка весільна

  Ще напередодні зимових свят надіслала у Харків подарункову коробочку з нагоди одруження Валентини та Ігора від їхньої подруги Ірини.
Дуже легко, з натхненням та з великим задоволенням пролетіли тих кілька годин за роботою. Я дуже старалась зробити її теплою та ніжною)
  Ось результат моїх зусиль))
У своїй роботі використала білий щільний папір для основи та дизайнерський скрабпапір ніжного м’ятного кольору. Прошила білими ниточками по периметру та прикрасила її делікатним мереживом. Вирізала за допомогою фігурних ножиць кола ніжно-рожевого паперу з колекції  Elle Erre, а на білому картоні відбила за допомогою чорнил темно-м’ятного кольору штампи з весільної серії та вітальні написи від скрап-студії "З любов’ю" ("Любові щодня" та "Щастя від ранку до світанку"). Щоб надати об’єму слої приклеїла за допомогою пінного двохстороннього скотчу. Додала кольорових метеликів, вирізаних за допомогою дироколу Марти Стюарт та додала півперлинки. А для грошового подарунку зробила бантик з рожевої атласної стрічки)). Для напису на коробці використала також дирокол Марти Стюарт.
 Беру участь у завданні від магазину "Аграфка" Матеріальне "Нитки"


4 коментарі: