неділю, 30 липня 2017 р.

Коробочка дитяча

   Усім привіт! Поспішію знову взяти участь у завданні від скрап-студії " З любов’ю". Для цього змайструвала вітальну коробочку для привітання з народженням немовлятка.

   Спершу на білому акварельному папері за допомогою блакитних чорнил та набору силіконових штампів з серії "Дитячі" фірми Santi я відштампувала візочок, ведмедика, дерев’яного коника та напис "boy". Відшамповані зображення вирізала колом. З блакитного дизайнерського картону за допомогою хвилястих ножиць вирізала ажурні кола дещо більші за розміром.

    З об’ємного білого картону нарізала п’ять заготовочок 8*8 см та заготовки на кришку 8,3*8,3+8,3*2 4 шт. Затонувала їх тими ж чорнилами, а за допомогою Рідкого скотчу від "Фабрики декору"  "підсолодила" зірочки ніжним глітером від фірми Craftime. 


   Відштампувала ще один напис " З народженням синочка", також приклеїла до кольорового картону і зімітувала прапорець, який служитиме стрічкою для грошового подарунку.
    Приклеїла все по черзі до основи, вирізаної на 0,5 см більшою з усіх сторін та під кожен з кружечків додала насичено блакитну атласну стрічку в горошок, наклеїла по кілька півперлинок.
   Кришку прикрасила бантиком та півперлинкою.
    Ось яка подарункова коробочка для маленького хлопчика у мене вийшла: 

   
   Тепер залишилось почекати кілька днів до народження маленького синочка Іванки та Романа, для яких і готувала цей подаруночок. Батьки остаточно визначаться з іменем і тоді я додам дату народження та ім’я на ярличок, який заздалегідь приклеїла до кришки. 
   А поки додам свою роботу в завдання "Дитячий світ"


Немає коментарів:

Дописати коментар